Wie zijn wij?

Hey, wat leuk dat je hier kijkt!

Wij zijn Sandra en Saskia, vrouwen die elkaar zijn tegengekomen in een cafe in Nunspeet, een klik hadden, de grootste vriendinnen zijn geworden en zodoende een geweldige winkel midden in Nunspeet, aan de Dorpsstraat, zijn begonnen.

In onze winkel vind je naast een super leuke, uitgebreide, betaalbare en hippe kledingcollectie (aangevuld met accessoires als hoeden, shawls, riemen etc.) ook een geweldige sieradencollectie van o.a. zilver, half edelsteen en handgemaakte items, prachtige lederen tassen, warme en gezellige woonaccessoires en cadeau’tjes.

Kortom, wij denken dat onze winkel een beleving is, waar je niet zomaar bent uitgekeken.

Daarnaast hechten wij eraan onze klanten in een warme, gezellige ontspannen sfeer te laten winkelen en passen. Wij staan om onze eerlijke adviezen bekend wat we een groot compliment vinden. Een leuke bijkomstigheid is dat wanneer een kledingstuk vermaakt moet worden, we dat veelal meteen en kosteloos doen. Onze dag is goed als jij als tevreden en blije klant bij ons de deur uit gaat.

Mocht je een keer geen tijd hebben, dan kan je natuurlijk ook iets uit onze webshop aanschaffen. Wij zorgen er dan voor dat je gekozen product(en) met de grootste zorg worden ingepakt en meestal dezelfde dag zal worden verzonden.

Ben je benieuwd naar onze winkel, klik dan op onderstaande link om een beeld van ons te krijgen.

Bekijk de video

Liefs,