Retourneren

Kan ik artikelen ruilen of retourneren?

Vanaf het moment dat je de bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je deze 7 dagen op zicht. Binnen deze termijn kun je het artikel passen en bekijken. Na het verstrijken van de 7 dagen is de koopovereenkomst bindend. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn ruilen of retourneren.

Regels ruilen en retourneren:

– Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om  het artikel te ruilen of te retourneren.
– De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

– Artikelen, welke zijn afgeprijsd met 40% korting of meer, kunnen  niet geretourneerd worden.

– Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

1) Na bezorging van uw bestelling heeft u 7 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.
2) De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden
3) De retour/ruilbon dient volledig ingevuld meegezonden te worden met uw ruil of retourzending.
4) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.
5) Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.